Tjenester

Standard rengjøring

Gled deg over et plettfritt hjem med fullkommen ro i sjelen! Våre dedikerte renholdseksperter forvandler rengjøringen til en ukentlig fryd. Vår standard rengjøringstjeneste omfatter en omhyggelig og grundig tilnærming som etterlater hjemmet ditt i strålende stand. Vi tar oss av alle de essensielle oppgavene som sikrer et friskt og innbydende miljø.

Dyp rengjøring

Vår dype rengjøring er mer enn bare en overflatebehandling – den er en nøye kuratert prosess som gjenoppretter glansen og friskheten til ethvert rom. Mens vanlig rengjøring tar seg av daglig vedlikehold, går vår dype rengjøringsprosess dypere, penetrerer hvert hjørne og hver krik for å fjerne støv, smuss og sport av tid.

Flyttevask

Flytting kan være en reise fylt med spenning, men også preget av stress og tidskrevende oppgaver. Gi deg selv den gave av en bekymringsfri flyttevask ved å overlate oppgaven til vårt profesjonelle rengjøringsteam. Med vår 100% fornøydgaranti kan du føle deg trygg på at oppgaven vil bli utført med presisjon.

Bedrift og borettslag

Vi forstår at hvert bedriftsmiljø og borettslag har sine unike krav når det kommer til renhold. Derfor tilbyr vi skreddersydde vasketilbud som passer perfekt til behovene dine. Enten det er et kontorlokale, et bedriftsfelleskap eller et borettslag, vår ekspertise strekker seg til å skape et rent og innbydende miljø som gir verdi til både ansatte og beboere.


Fasadevask og vaktmestertjenester

Gi bygningen din den oppmerksomheten den fortjener med vår førsteklasses fasadevask-tjeneste. Vårt dedikerte team av profesjonelle renholdsartister er eksperter på å gjenopplive og gjenopprette fasadens glans. Vi bruker skånsomme, miljøvennlige metoder og toppmoderne utstyr for å sikre at hver flate blir grundig renset uten å skade overflaten.